برای حفظ امنیت در برابر هک چه کارهایی باید انجام دهیم.

با شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش خرید های اینترنتی و دور کاری افراد، سو ءاستفاده سارقان و هکرها به اوج خود رسیده. در این راستا کارهایی که میتوانید به صورت رایگان برای بهبود زندگی دیجیتال نه تنها در این ایام بلکه در برای استفاده از اینترنت و فضای مجازی همواره مد نظر قرار دهید را با هم بررسی میکنیم.

چه کار کنیم؟

خوشبختانه با چند اقدام ساده می‌توانید امنیت دیجیتال خود را بهبود بخشید تا خطر قرار گرفتن در معرض خطرات ناشی از کلاهبرداری‌های اینترنتی را تا حد زیادی کاهش دهید. این امر نه‌تنها می‌تواند برای کاربران مهم باشد، بلکه سازمان‌ها و شرکت‌هایی این روزها مجبور به استفاده از نیروهایشان به‌طور دورکار هستند هم می‌توانند کمتر نگران از دست رفتن اطلاعات ذی‌قیمت خود باشند. در ادامه برخی از این اقدامات را با هم مرور می‌کنیم.

نرم‌افزارهایتان را به‌روزرسانی کنید: اصولا سیستم‌های شرکت‌ها به نرم‌افزارهای خودکار به‌روزرسانی مجهز هستند و وقتی به‌طور منظم از رایانه کاری‌تان استفاده می‌کنید نیازی به نگرانی درباره به‌روزرسانی نرم‌افزارها نیست، اما وقتی خودتان مسؤول همه ‌چیز هستید، باید بیشتر به این مساله اهمیت دهید. هنگامی که نرم‌افزارها به‌روزرسانی و حفره‌های امنیتی آنها پوشانده می‌شود، درواقع به هکرها آدرس دقیق آسیب‌پذیری کاربرانی که از نسخه‌های قدیمی استفاده می‌کنند داده می‌شود، پس سعی کنید

از آخرین نسخه‌ها و به‌روزرسانی‌های امنیتی عقب نمانید.

البته این کار بدون مشکل نیست، چرا که گاهی این به‌روزرسانی‌ها موجب بروز مشکلاتی در عملکرد نرم‌افزارها یا سیستم شما خواهند شد، اما امنیت هویت و اطلاعات حساس شخصی شما از دردسرهای سروکله زدن با آخرین نسخه نرم‌افزار مورد استفاده شما بسیار باارزش‌تر است. این به‌روزرسانی نباید محدود به نرم‌افزار‌ها یا نرم‌افزارهای شما باشد و باید سعی کنید از آخرین نسخه موجود سیستم‌عامل و آخرین درایورهای سخت‌افزاری استفاده کنید تا آسیب‌پذیری شما به‌ حداقل برسد.

از تایید اعتبار دومرحله‌ای استفاده کنید: اگر هکرها به سیستم شما نفوذ کرده باشند، به تمام اسامی کاربری و گذرواژه‌های شما دسترسی دارند که بسیار ترسناک است. اما خوشبختانه راه ساده‌ای برای کاهش تاثیر از دست رفتن این اطلاعات وجود دارد و آن استفاده از روش تایید اعتبار دومرحله‌ای است که توسط بسیاری از سرویس‌ها و شبکه‌های اجتماعی به کاربران ارائه می‌شود. با فعال کردن این قابلیت، دیگر فاش شدن نام کاربری و گذرواژه شما خطرناک نیست.

شاید گاهی با خود فکر کنید کسی ‌دنبال اطلاعات شما نیست و لزومی ندارد برای هر بار ورود به حساب ایمیل شخصی یا پروفایل کاری در سیستم شرکت دو بار هویت خود را تایید کند، اما لازم است بدانید این یکی از بهترین روش‌های موجود برای ناکام گذاشتن سارقان اینترنتی است. ادامه دارد…

سامانه شناد درخواست اخذ مجوز و خدمات به صورت کاملا دیجیتالی

با توجه به نیاز روزافزون کاربران جهت دریافت خدمات به صورت الکترونیکی و نیز رشد چشمگیر دسترسی به اینترنت و ارائه خدمات نوین دیجیتالی و رضایت کاربران در خدمت رسانی کاملا دیجیتالی، را  به کاربران محترم ارائه می‌نماید. یکی از امکانات این سامانه دریافت مجوز‌های و خدمات ارائه شده بصورت کاملا دیجیتالی می‌باشد.

برای کلیه تقاضای خدمات و اخذ مجوزهای مربوط به کسب و کارهای اینترنتی با هدف تمرکززدایی در کنار شفافیت و سهولت مراوده با سامانه جامع دیجیتالی شناد این سامانه «سامانه درخواست اخذ مجوز و خدمات به صورت کاملا دیجیتالی» اقدام نموده است تا متقاضیان بتوانند پس از ثبت اطلاعات و ارسال مدارک بصورت الکترونیکی، و بعد از انجام مراحل قانونی ازنحوه رسیدگی به پرونده خود تا حصول نتیجه مطلع شوند و مجوزهای مربوطه را بعد از تائید صلاحیت، از طریق پست دریافت نمایند.

بخش دریافت مجوز:

سامانه جامع دیجیتالی شناد جهت همکاری هر چه نزدیکتر با ناشران کتاب و کاربران برای محصولات کتاب صوتی، کتاب دیجیتال (کتاب الکترونیکی)، پکیج‌های آموزشی در قالب صوت وتصویر، فیلم ، جلسات کارگاهی آموزشی از مرکز توسعه اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مهیا نموده است.

شفافیت و سهولت مراوده با سامانه جامع دیجیتالی شناد سامانه درخواست اخذ مجوز و خدمات به صورت کاملا دیجیتالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *